Cum să alegi o ușă

19 08.2018

Cum să alegi o ușă

Selectarea intrării
Nu există un astfel de proprietar al unui apartament sau al unei case, care nu vrea să-și protejeze cât mai mult casa de penetrarea ilegală. Asigurați-vă că un grad ridicat de protecție poate numai o ușă frontală de înaltă calitate. Este foarte important să alegeți serios acest produs. Luați în considerare cum să alegeți o ușă bună la intrare în apartament.

Criterii de selecție
Luați imediat în considerare faptul că criteriile pentru a face o alegere, sunt multe, iar prețul este departe de a fi fundamental. Ridicându-vă ușa, ar trebui să aveți în vedere:

proprietăți de protecție – depind de materialul de fabricație, de dispozitivele de blocare utilizate, de caracteristicile de montare și de alte nuanțe;
etanșeitate;
aspect;
reputația producătorului, a instalatorului și a obligațiilor sale de garanție.
Numai după aceea se costă. Să trecem prin fiecare element pentru a înțelege puțin cum să alegeți ușile de intrare de calitate.

Proprietăți de protecție
Numai produsele fabricate din metal (oțel) au proprietăți de protecție bune. Mai mult decât atât din acestea să fie făcute toate părțile componente ale structurii: .. pânză, cutie, etc ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, la grosimea oțelului utilizat, deoarece acesta trebuie să fie de cel puțin 1,5 mm.

Al doilea punct important este prezența coastelor de rigiditate. Aceste elemente structurale măresc semnificativ puterea și cu cât sunt mai mult instalate, cu atât mai bine. Într-o serie de modele sunt utilizate două pânze (externe și interne), care au și un efect pozitiv asupra fiabilității și caracteristicilor de protecție.

În ceea ce privește cutiile, ar trebui clarificat câte dintre ele au găuri de fixare. Un produs bun are cel puțin 4, dar dacă aveți nevoie de fiabilitate, ar trebui să luați în considerare opțiunea cu 6 sau mai multe puncte de atașare.

Ne-am dat seama cum să alegem ușa de intrare metalică (oțel) pentru un apartament în funcție de materialul de fabricație. Acum hai să trecem prin dispozitivele de blocare și balamale.

Instalarea mai multor încuietori, echipate cu sisteme de protecție suplimentare, reduce în mod semnificativ probabilitatea deschiderii acestora fără chei. Prezența dispozitivelor de blocare suplimentare mărește rezistența la sarcini de șoc, adică un astfel de produs este foarte greu de batut.